10 Aralık 2012 Pazartesi

UCUZ LAZER EPİLASYON-EN İYİ FİYAT


Lazer Epilasyon tanımlarını, cihazların neler olduğu, tek dalga boyu mu yoksa yoğun ışık atımı mı gibi isimleri epilasyon yaptırmak isteyen hemen hemen herkes duymuştur. İnternet ortamında "epilasyon" aradığınızda karşınıza okunamayacak sayıda sayfa çıkacaktır. Lazer epilasyon hizmeti almak isteyen biri nelere dikkat eder?

  • Nerede yapıldığına
  • Kim tarafından yapıldığına
  • Kaç seans sürebileceğine
  • Seans maliyetine ya da toplamda ödenecek ücrete bakarlar.
Oysa epilasyon yaptırmadan önce araştırılması ve tanıtım sırasında sorgulanması gereken o kadar çok madde vardır ki; bunlar içinde yukarıdaki maddelere eklenebilecek olanlar:
  • Kıl tipine göre cihaz alternatifi
  • Cilt rengine göre cihaz alternatifi
  • Hijyen koşulları
  • Uygulayıcıların eğitimleri
  • Sorumlu hekimlerin bilgi ve tecrübeleri
  • Epilasyon sürecinin ne oranda fayda sağlayacağı
Sizin için bir araştırma daha yaptık. Ucuz Epilasyon ya da  en iyi fiyata epilasyon dediğimizde; neler bizi bekleyebilir ve bu şekilde epilasyon yapan bir sağlık kurumu aramak ne kadar doğrudur? Umarız aşağıdaki hekimlerin yorumları en azından bazı sorularınızı yanıtlayabilir:


Ekonomik ya da uygun fiyatlı tanımı size bağlıdır
Lazer epilasyonu nerede yaptıracağınıza karar verirken dikkate alınması gereken en önemli faktör hekimin epilasyon hakkındaki uzmanlığıdır. Konuya dair tecrübeleridir. “gerçek olmayacak kadar iyi” görünen fiyalardan görünen o ki kaçınmak gerekir. Güvenli ve  medikal alanda eğitim dikkat edilmesi gereken en önemli faktördür.
Daniel Townsend,MD-Boston Oculoplastic Surgeon

Ucuz Epilasyon
Lazer epilasyon çok popüler bir hale gelmiştir. Kayda değer  miktarda pazar alanı vardır; çünkü uygulamalar düşük komplikasyonlarla, çeşitli uygulayıcıların sunumlarını arttırmıştır. Bazı uygulayıcılar da gerçek olamayacak kadar süper düşük fiyatlar sunabiliyor. Burada ucuz fiyatın telafi yollarını ama  başınızı ağrıtacak olayları şöyle sıralayabiliriz:
  • Bazen ucuz bir fiyata normal seans sayısından daha fazla seans sayısı eklenmesi için uygulamanın verimliliğini(etkinlik) azaltmak
  •  Ucuz fiyata uygulama yaptırırken, hizmetin kalitesinin düşmesi , memnuniyetsizlik.

Pratikte enjeksiyon ve lazer uygulamaları doktor yönetiminde olmalıdır.
Araştırmalarınızdan emin olmanız gereken; lazer ciddi komplikasyonlar yaşatabilir ve bu bir medikal bir uygulamadır.  Başvurduğunuz yerde;  duvarda asılı olan diplomalardan bu araştırmalarınıza başlayabilirsiniz.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Steven H.Williams,MD- San Francisco Plastic Surgeon

Ekonomik Lazer Epilasyon
Ekonomik epilasyon ile etkili epilasyon denk değildir. Lazer epilasyon yasa ile zorunlu olarak doktorlar tarafından yapılır; çünkü uygulama ile ilgili hala riskler bulunmaktadır. Başarılı sonuçlara ulaşmak için uygulayıcının tecrübesi ve eğitimi çok önemlidir. Dörtbin lazer uygulaması yapan biri olarak; profesyonel ve tecrübenin olduğu medikal uygulayıcılara başvurun derdim. Hiçbirşey standartların azaltılmasına neden olmamalıdır.
Raffy Karamanoukian,MD-Los Angeles Plastic Surgeon

Lazer Epilasyon Maliyeti
Maliyet, gerçekte  uygulanacak olan alana bağlıdır; genellikle birkaç yüz dolarla başlar fakat bölgelere bağlı olarak fiyatlandırma değişebilir. Bu seanslarda dikkat edilmesi gerekenler; lazer cihazı(tipi) ve uygulayıcılardır. Kliniğimizde Cynosure Elite lazer kullanıyoruz ve iyi sonuçlar elde ediyoruz. Bol şanslar
David Shafer,MD-New York Plastic Surgeon

Lazer Epilasyon için en iyi yer; dermatoloji veya plastik cerrahi poliklinikleridir.
Tedavide ücretten daha önemli olan şey güvenli olması ve tedavinin nasıl işlediğidir. Eğer tedaviye biraz daha fazla para ödüyorsanız; bu da gelecek yıl aynı tedavi için para ödemeyeceğiniz anlamına gelir. Üstelik aldığınız tedavide kalıcı yara izleri ve hasara neden olmuyorsa buna değer, olarak düşünmek gerekir. Farklı lazerler, farklı çalışır. Farklı cilt ve kıl tipleri; farklı lazer ve farklı doz ayarlarına ihtiyaç duyar. Şehrinizdeki ucuz yerlerden bu hizmeti almak yerine, tecrübeli, bu işi daha yoğun yapan, güvenilir yerleri tercih edin.
Jessica J.Krant,MD-Manhattan Dermatologic Surgeon

Uygun Fiyatlı Lazer Epilasyon
Ücretten daha önemli olan; lazer teknolojinin ne olduğu ve uygulayıcının tecrübesidir. Doktorun olduğu, istediğinizde sizin sorularınızı cevaplayabilen bir klinik seçmenizi öneririz.
David A.F. Ellis,MD-Toronto Facial Plastic Surgeon

Çeviri-Hazırlama: Belgin Sabancı-Hemşire Sinem Öztürk




Hiç yorum yok: