19 Ağustos 2016 Cuma

"BABY BOTOX" Aradığınız Uygulama Olabilir mi?



"Baby Botox" başlangıçta Amerika'da kullanılmaya başlanan bir botox tekniğidir. Ünlü isimlerin, doğal görünümlerini korumak, mimik hareketlerini kısıtlamadan, taze bir yüz görüntüsü kazandırmak için bu teknik geliştirilmiştir.

"baby botox" botox uygulamalarındaki en güncel uygulama tekniğidir. Kırışıklıkları elimine ederken, düşük doz/ yüksek fayda prensibi göz önünde tutulur.

Günümüzde kadınlar ya da erkekler, botox, dolgu ve benzeri herhangi bir uygulamanın sonucunda, dondurulmuş, yapay bir yüz görünümü istemezler.  Hatta yapılmış olan uygulamaların bariz farkedilmesinden bile hoşlanmazlar. Mermer gibi bir yüze, kayıp ifadelere ya da doğru olmayan uygulamalar ile ortaya çıkan şaşkın bakışlara kim sahip olmak ister ki? Bu nedenle, doğal görünümü kaybetmeden "nasıl bir yüz görmek istediğimiz" e dair yeni uygulama teknikleri sunulmaktadır.

Bu tedavideki ana prensip, sık aralıklarla, daha düşük doz uygulamasıdır. Alın çizgileri, kaş arası çizgiler, dudak üstündeki çizgiler; bu metodun kullanıldığı en popüler bölgelerdir. Bu prosedürle birlikte, dışarıdan farkedilmeyen ama kişinin yüzünü güldüren mütevazi, hafif bir uygulama yapmış, botoksun tamamen kaybolmasını beklemeden yenilenmeyi sağlamış oluyoruz.

Uygulama sıklığı, yılda 2-4 tekrar olabilir. Tekrarlama süresi ve uygulanan dozlar, yapılan her bölgenin özelliğine göre değişebilir.
Uygulama konusunda en önemli detay; "baby botox" da tıbbi bir işlemdir ve sertifikalı, vasıflı uzmanlar tarafından uygulanmalıdır.      


Hiç yorum yok: