6 Şubat 2014 Perşembe

Derya Baykal Sordu; Heraderma Yanıtladı

03.02.2014 tarihinde Kanaltürk "Deryanın Dünyası" programında, Gençlik Aşısı-Fibrocell ya da Kulak arkası güzelliği adıyla ünlenen Otolog gençleştirme tedavisi ile PRP den bahsettik. Programdan sonra konuya dair ilgi oldukça yüksekti. Bizi şaşırtan ise; İzmir'de bu uygulamaların yapılabildiği hatta detaylı ve özenle çalışıldığından çoğunlukla bihaber olunmasıydı.

Sadece İstanbul'da yapıldığı düşünülen güzellik uygulamalarının hepsi İzmir de de yapılıyor. Konusunda Uzman Hekimler, çok iyi işler ortaya çıkarıyor. Araştırılıyor, kongreler, fuarlar ve dijital makaleler sürekli yenileniyor; yeter ki bu işe gönül verilsin ve doğru uygulamalar ortaya çıkarılsın.

Dikkat edilmesi gereken; müşteri olarak en önemli yanlışımız, hertürlü bilgiye ulaşabileceğimiz bu kadar kaynak varken hala kullanılmıyor olunmasıdır.
*Güzellik Salonlarında PRP yapılamaz.
*Dermaterapi yapılan yer bir güzellik salonu ve uygulamayı yapan estetisyen ise, 0.5 mm. den daha büyük iğnelerle çalışamaz.
*Uygulamayı sadece hekimin yapması yeterli değildir; hekimin çalıştığı kurum ya da kuruluş da sağlık bakanlığı tarafından denetlenen bir yer olmalıdır.
*Kuaför salonlarında botox yapılamaz
*.....

Neyi, nerede yaptırmanız gerektiği hakkında bilgi almak için  değişen ATT yönetmeliğinden faydalanabilirsiniz.(ekteki yönetmelik güzellik amaçlı çalışan yerler hakkında yapılan düzenlemeyi içerir)
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2008/02/20080215-4.htm

Derya Baykal sordu; İstanbul'da sizi nerede bulabiliriz?
Yanıtladık: BİZ İZMİRDEYİZ....

Sağlıkla Kalın

Hiç yorum yok: