18 Ekim 2012 Perşembe

Ali Ağaoğlu ve My markası ile başlayan yükseliş

Pazar günü, okumak için vaktimizin olmayacağını bilsek bile gazete alma konusunda üstümüze yoktur. Ortaya karışık her telden birşeyler toplarız ve okuyamadıklarımızı istifleyerek birsonraki güne saklarız. İşte bu da bir çeşit alışkanlık! Bu haftasonu, Ağaoğlu tüm gazetelerde yerini almıştı; iflas ettiği söylentisine yanıtmıydı bu bilemem? 1977yılında kurduğu şirketin ilk hedefleri, sanırım babadan kendisine bir miras. 1982 yılında 18 katlı bina inşaatı ile gökdelenlere olan ilgisini görerek, bugünkü yeni projesinin gokdelen mahallesi olmasını da çok yadırgamamak gerek!
Ben bir gökdelen mahallesinde yaşamak istemezdim; sıkışıp kaldığımız stres yüklü günlük yaşantımı rahat nefes alacağım biryerlerde geçirmek daha cazip; ama körfez ülkelerinden de talep aldığını söyleyen Sayın Ali Ağaoğlu yükselişini sürdüreceğini her fırsatta dile getiriyor.

Deprem yönetmeliklerine uymadığı için başlayan kentsel dönüşüm projeleri ile daha çok sayıda inşaat şirketleri yapılan yıkılan ya da yıkılan yerlere yapılan konutlarla; uzun vadeli planlar yapabiliyorsa ayakta kalmayı da başarır.

Kredi fazilerinin bu şirketlere verdiği yönü de unutmamak gerek:)

Sevgiyle Kalın

Hiç yorum yok: