1 Şubat 2013 Cuma

SON TREND- Ameliyatsız Ultra V Lifting


Cildin zaman ilerledikçe çeşitli faktörlerden etkilenmesi ve bu etkilerin azaltılması ya da ortadan kaldırılması için lazer uygulamaları, mekanik ve kimyasal peeling, dolgular, mezoterapi uygulamaları ve ameliyatlar yapılmaktadır. Doğal süreci oluşturan temel etken, kollagen ve elastin liflerin gerginliğinin zamanla azalmasıdır.

Ultra V-lift, paralel vektör tekniği ile PDO(polydioaxonane) uygulamasıdır. Cilt içine sarkan ve gevşeyen noktalara yerleştirilmesine dayanmaktadır. Hızlı ve dayanıklı bir lifting görünümü sağlar. Güvenilir materialler kullanılır. Uygulamadan sonra; sonuçları görebilmek için uzun vadeli bekleme gerekmez.
Uygulama Yapılabilen bölgeler:
·         Alın, Burun, yanaklar ve çene hatları
·         Boyun sıkılaştırma
·         Gerdan sıkılaştırma
·         Spesifik kırışıklarda- burun ağız arası çizgiler, kaş arası ve yüzdeki ince çizgiler-
·         Kollar ve kalça liftingi

Uygulama bölgesi anestezik bir krem ile uyuşturulur ve uygulama boyunca ağrı hissedilmez. 

Ultra V Lift Heraderma Yüz Uygulaması
Ultra V lift Heraderma Boyun Uygulaması

Toplam uygulama süresi 30dk’dır. Herhangi bir yan etkisi yoktur. Cilt altına yerleştirilen pdo, ortalama 6-8 ayda emilir ancak kollagen sentezi uzun süre devam eder. Kalıcılığı 1 yada 1,5 yıldır. 

Uygulamadan hemen sonra bölgede artan kan akımı ve kollojen yapımı nedeniyle cilt 5-8 yıl kadar genç ve sağlıklı görünmeye başlar fakat tam etkisi net olarak 3-4 hafta sonra görülür.

Hiç yorum yok: