20 Mayıs 2017 Cumartesi

Medikal Cilt Bakımı Nasıl Bir Bakımdır?



OXYGENEO  ile MEDİKAL CİLT BAKIM

"Cilt Bakımda, 3'ü 1 arada" sloganı ile işleyen sistem;
  • Exfoliasyon: Cildin en üst katmanının temizlenmesi 
  • Infusion: Pollogen'in özel içerikli ürünleri ile cildin yenilenmesi ve beslenmesi 
  • Oxygenation: Ciltte Oksijenlenmeyi arttırma, aşamalarını kapsar.

  • Ciltte oksijenlenmeyi arttırmak; arındırmak, cildi yenilemek ve deri hücrelerini tazelemek için çok önemlidir. Oksijeni doğrudan cilde vermek yerine; her bakım öncesi değiştirilen efervesan benzeri bir  kapsülle, cilt yüzeyinde karbondioksit oluşumu başlatılır. Derimiz, cilt yüzeyinde artan karbondioksit miktarını dengelemek için yüzeysel kan dolaşımındaki oksijen miktarını arttırır. Cilt; artan oksijenlenme ile birlikte yararlı minerallerin alınmasına hazır hale gelir. 

    Oksijenin cilt tarafından üretilmesi, bu bakımın benzersizliğini de ortaya koymaktadır. uygulamanın tüm adımları el değmeden ve kişisel ürünlerle yapılır.

    Medikal Bakımın diğer aşamasında, cildin farklı ihtiyaçlarına yönelik, peptidler, mineraller, vitaminler içeren jellerin cilde verilir. Farklı cilt sorunları için,  bakımın tipi değiştirilebilir.

    Bu Bakımdan Sonra Nasıl Bir Etki Görülür?
    Cilt, arındırılmış, aydınlık ve parlak görülür. Uygulamanın etkisi, "gözeneklerin nefes aldığının hissedilmesi" ile başlar ve ciltte her hangi bir yan etki yaratmadan, kızarıklık, tahriş oluşmadan; özel günler öncesi bile rahatlıkla uygulanabilir.

    Hiç yorum yok: